Country och Polkagrisar på Jönkpingsfesten

Den 9 augusti var det dags att kliva på scenen igen. Denna gången var platsen Jönköping och stadens festligheter som klurigt nog går under namnet Jönköpingsfesten.

Trots att arrangören lyckades marknadsföra vår spelning på fel dag (!) så anslöt en hel del folk till scenen på utsatt tid. Då fick de se fyra personer som satt vid ett bord och mätte och smakade på och betygsatte polkagrisar… Publiken som kom för att lyssna på musik fick ingen information om att hela tillställningen var timmar försenad. Varken ljud eller backline var inkopplat vilket innebar att när vi äntligen fick stiga på scenen så fungerade ingen teknik över huvud taget.

Tråkigt för oss att inte få en ärlig chans att framföra det material vi lagt massor av tid att repa in men, naturligtvis mest tråkigt för den tillresta publiken. Detta kan mycket väl varit det sämsta arrangemang som vi under våra 30 år varit med om. Det säger en del.

Backwood Station gav som alltid järnet och publiken fick till slut sin countryshow men först efter både sorger och bedrövelser. Kanske är countrypubliken ett härdat släkte.

 

This entry was posted in Backwood Station Countryblogg. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>