Inspelningarna fortsätter med Backwood Station

Sommar brukar ju betyda sommarlov och semester för de flesta men Backwood Station har legat på träningsläger hela sommaren. Vi har utnyttjat sommaren till att testa låtmaterialet inför en massa glada och sköna människor runt om på olika festivaler.

Thomas Johansson

Thomas Johansson lägger pedalsteel på “Countrysong”

Vi har nu spelat ihop oss ordentligt och fått en bra känsla för vilka låtar som fungerar och vilka låtar vi behöver slipa vidare på. Det är verkligen en förmån att få så pass lång tid på oss med inspelningarna av vårt första album. Samtidigt får det inte dra ut på tiden för mycket. Nu är det dags att färdigställa plattan och vi börjar nästa vecka med att gå igenom allt inspelat material och planera in de sista påläggen och eventuella omtagningar.

Låtarna håller – det har vi fått svar på i sommar. Nu skall vi bara se till att göra dem rättvisa i produktion också. Nu är vi på gång igen och titta in här i inspelningsdagboken då och då för att hålla dig underrättad. Självklart kommer vi lägga upp lite bilder och smakprov från inspelningarna framöver.

This entry was posted in Inspelningsdagbok. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>